Studio Stockholm

Storlek

Golvyta:
230kvm

Lämplig för

1-215

Planskiss

Välkommen till Studio Stockholm! Vår hybridstudio anpassas och skräddarsys utifrån varje specifikt behov och tillfälle. Den tekniska utrustningen gör det möjligt att skapa högteknologiska evenemang där deltagare kan vara på plats i lokalen, via webblänk eller båda delarna samtidigt. Utrustningen, som är den bästa i respektive kategori, består av flera integrerade LCD skärmar, trådlösa mikrofonsystem, projektion, fjärrstyrda kameror, streaming av ljud och bild, justerbart fond- och dekorljus. 

Här kan ni hålla ett möte där ni kan välkomna gäster på plats men också delge innehållet från mötet till deltagare som medverkar digitalt live via en webbsändning eller ett förinspelat inslag.
Kanske är det en produktlansering där en del av era återförsäljare inte har möjlighet att delta på plats men vill vara med digitalt. Eller vill ni få det digitala informationsmötet från ledningen att kännas mer levande med ett antal åhörare på plats i möteslokalen.

Lokalen har 215 bekväma fåtöljer med infällda skrivbordsskivor i armstödet. I anslutning finns perfekta ytor för mässor, mingel och förtäring. Ytorna används endast av er och kan anpassas utifrån era specifika behov.
Oavsett om ni vill mötas personligen, digitalt eller genom ett hybridmöte kan vi med vår kunniga, lyhörda och erfarna personal hjälpa er att skapa ett event i världsklass. Vi guidar er att välja rätt fokus på det budskap just ni vill framhäva.

Offertförfrågan