Bröllop

Hur ser ett drömbröllop ut? Det vet nog bara ni. Ni som väljer att fira ert eget hos oss behöver inte göra ett dugg mer än att tänka med hjärtat och berätta hur ni vill ha det. Vi ordnar allt från designen på tårtan till ballongfärd från taket om så skulle önskas. Allt lika bekymmerfritt som perfekt. Kärleksfullt välkomna att umgås, njuta, festa och vakna hos oss på Grand Hôtel!

OFFERTFÖRFRÅGAN

BRÖLLOPSERBJUDANDEN

Se våra bröllopserbjudanden.

BRÖLLOPSNATT INGÅR

Om ni bokar något av våra erbjudanden för minst 70 personer i Spegelsalen ingår övernattning i ett Deluxe dubbelrum med utsikt mot vattnet och Stockholms slott.  På rummet väntar champagne från  "R" de Ruinart, blommor, frukt och framåt nästa dag kommer Roomservice med Grand Hôtels stora frukost.

VI FINNS HÄR

När ni bestämt er för att fira ert bröllop på Grand Hôtel blir ni tilldelade en projektledare. Projektledaren kommer att fungera som er personliga kontakt, och hålla i alla trådar åt er här på hotellet. Vi är nämligen många som vill fullända er dag; konditorer, florister, kockar och hovmästare. Vi finns här, redo att fira kärleken. Allt för att ni ska kunna koncentrera er på att ha trevligt. Välkomna att höra av er.
 

OFFERTFÖRFRÅGAN

Bild
Wedding kiss