Ansiktsbehandlingar

Alla våra ansiktsbehandling börjar med en grundlig hudanalys innan vi väljer lämpliga produkter och behandlingstekniker. Genom att använda avancerade produkter tillsammans med massage, akupressur och lymfmassage rengör vi på en djupare hudnivå. Det ger hyn lyster och hjälper cellerna att förnya sig.

Boka behandling

TAILOR-MADE FACIAL BY JOANNA VARGAS

Upplev hantverksskickligheten hos våra skönhetsterapeuter. De hittar rätt kombination av produkter och tekniker för varje hy. Oavsett om det gäller att hindra ålderstecken, sudda ut mörka ringar under ögonen eller helt enkelt liva upp trött och ansträngd hud. Ansiktsbehandlingen kan vara mild om det krävs, eller mer aktiv om huden tillåter.

På 90 min får man en komplett upplevelse med en mer djupgående behandling. Då ingår också massage och vårdande produkter för händer och fötter.

Tid: 60/90 min
Pris: 2 495 / 2 895 kr

VACKRA ÖGON

(Tillägg till tailor-made Facial)
Ögonbrynsfärg, ögonbrynsform och ögonfransfärg.

Tid: 30 min
Pris: 750 kr

REFLEXOLOGI/ANSIKTE

Ansiktsreflexologi är en terapeutisk metod för att förhindra ålderstecken i ansiktet. Här vitaliseras huden genom tryckpunkter som stimulerar produktionen av kollagen och ökar blodcirkulationen, vilket ger ett omedelbart resultat. Som bonus mår hela kroppen bättre av behandlingen.

Tid: 60 min
Pris: 2 195 kr

Boka behandling

Boka behandling

Telefon: 08-679 35 75
E-post: spa@grandhotel.se