Fitness

Spa och gym är varandras komplement. Här finns en fullständigt utrustad fitnessdel med de senaste maskinerna från Technogym. Träningsavdelningen rymmer också en privat studio för yoga och pilates. Till er hjälp finns flera av Sveriges mest välmeriterade personliga tränare. För att ge alla sinnen vad de behöver har man utsikt över staden, vattnet och Stockholms slott från löpbandet. Hälsosamma drinkar och mat som gör gott i kropp och själ finns att beställa i Fitnessbaren. Hos oss hittar man det absolut bästa inom träning, kost och avslappning på samma behagliga ställe. Gymmet är tillgängligt för hotellgäster och medlemmar i Medlemsklubben.

LANDA I VÅR YOGAKLASS

Väck kroppen och hitta lugnet med yoga i vårt spa. Först en serie övningar som får igång våra energiflöden och en medveten andning. Sedan meditation och avslappning för att stilla sinnet och landa i nuet. Alla är välkomna att delta i egen takt, både nybörjare och erfarna yogautövare.

Yogan kostar 450 kr. Boka i spareceptionen på telefon 08-679 35 75.
(Gäller endast hotellets gäster)

Personlig träning

Våra personliga tränare är några av Sveriges bästa. Utifrån de mål ni har bestämt hjälper tränaren till med allt från funktionsanalyser, funktionell träning, kostrådgivning, yoga, pilates och andra individuellt anpassade träningsprogram.

Läs mer om personlig träning