Signaturbehandlingar

Det här är inte vilken massage som helst. De senaste tio åren har vi samlat de bästa idéerna från mer än hundra spaanläggningar i sextio länder. Resultatet är unikt utformade behandlingar som dröjer sig kvar länge i kropp och medvetande; massage som gör skillnad i vardagen.

BOKA BEHANDLING

NORDIC DETOX

Behandlingen är en två timmar lång session som fokuserar på att rensa kroppen och främja avlägsnandet av toxiner. Den är särskilt fördelaktig för att minska svullnad och trötthet efter långa resor, hård träning, eller om man känner sig stel och trött. 

Genom tekniker som bindvävsmassage, koppning, gua sha och värme stimuleras kroppens utrensningsprocesser och få bindväven att bli mer elastisk. Detta gör behandlingen till ett utmärkt komplement till eller start på en detox-kur som  resulterar i en känsla av lätthet och välbefinnande.

Tid: 120 min
Pris: 3 090 kr

NORDIC BEAUTY

Även naturlig nordisk skönhet behöver lite hjälp på traven ibland. Låt den komma fram med en skandinavisk tranbärsscrub och ett ångbad i behandlingsrummets avskildhet. Efter det en aromamassage och en närande ansiktsrengöring med våra ekologiska och veganska produkter.
En perfekt allt-i-ett-behandling.

Tid: 90 min
Pris: 2 795 kr

BOKA BEHANDLING

BOKA BEHANDLING

Telefon: 08-679 35 75
E-post: spa@grandhotel.se