Bo på Grand Hôtel

Varmt välkomna till Grand Hôtel. Här finns personal på plats dygnet runt för att ge er vad vi kallar en Grand Experience. Oavsett vad ni behöver hjälp med försöker vi ordna det. Vill ni bara vara ifred, ser vi till att det blir så. Hos oss ska man få det som man vill ha det.

För personer som bor utan sällskap av en vårdnadshavare är åldersgränsen på hotellet 18 år. Vårt hotell har en djur- och rökfri miljö för att säkerställa en bekväm vistelse för alla gäster. 

Service

Vi ser verkligen fram emot att få ha er som gäster hos oss. Blir ni hungriga finns vår room service tillhands dygnet runt med frukost, lunch, middag, vickning och allt däremellan från hotellets kök.

Behöver ni ta det lite lugnt eller komma i form så kan ni besöka vårt härliga Nordic Spa & Fitness. Besök oss och upptäck våra unika behandlingar varje dag i veckan. Vårt spa är väldigt populärt och för att få tillträde den tid ni önskar rekommenderar vi er att boka en skön behandling. Åldersgränsen i vårt spa är 16 år.

Alla rum har uppkoppling till Internet. Snabb och säker, fast eller trådlös, utan någon extra kostnad.

Vår concierge hittar ni nere i lobbyn. Conciergen är alltid redo att boka allt från bord och teaterbiljetter till helikopterutflykter.

Frukost

God morgon! Frukost serveras dagligen i våra olika restauranger och på rummet. Allt det goda på menyn är tillagat i hotellets eget kök. Välj mellan frukostbuffé på Verandan och à la carte i Cadierbaren eller låt room service komma upp med en bricka. 

Hotellets butik

Nu har vi en ny större, roligare och mer glamorös butik i lobbyn. Grand Affections förgyller vardagen med allt från smycken, skor och spaprodukter till kökets delikatesser i elegant förpackning. Det är hit man vänder sig för det lilla extra, även i sista minuten. Butiken är öppen för inspiration och problemlösning sju dagar i veckan.

Hotellbilar

För en säker transport till rimligt pris har vi egna nya, bekväma bilar från Mercedes. Här får ni plats med upp till sju personer. Läs mer om våra bilar och priser.

Garageinformation

Vi tar gärna hand om er bil. Du kan hyra en plats för 950:- per dygn, ingen timmesparkering. 

Platser kan ej förbokas och erbjuds endast i mån av plats.

Vi erbjuder även utvändig såväl som invändig biltvätt. Bokas via doorman. 

Tryggt boende

Hos oss ska man känna sig trygg. Vår säkerhetsavdelning är bemannad dygnet runt och våra diskreta vakter är auktoriserade och utbildade av polisen, som vi också har ett nära samarbete med.

Alla våra in- och utgångar är larmade och övervakade med den senaste larmtekniken. Vi har ett avancerat brandlarmssystem och utrymningslarm. Det finns rökdetektorer i kombination med sprinkler och nödbelysning i samtliga korridorer, gästrum och allmänna utrymmen. Varje rum har ”tittöga”, säkerhetskedja och ett elektroniskt kortlås som registrerar alla inpasseringar. Här finns också en elektronisk förvaringsbox för värdeföremål. Undrar ni över någon säkerhetsdetalj, tveka inte att höra av er.

Behöver ni barnvakt?

Vi hjälper gärna till med att arrangera barnvakt till er familj. Barnvakterna är professionella och har fyllt 20 år. Alla har egna barn eller lång erfarenhet av barnpassning, och utbildning i första hjälpen. Med er tillåtelse hittar vi gärna på något trevligt som en promenad, ett museibesök eller en barnaktivitet. Barnvakterna bokas genom vår concierge på concierge@grandhotel.se eller telefon +46 8 679 35 77. Varmt välkomna med er förfrågan.

Bild
Man reading book

Rum & Sviter