Specialistbehandlingar

Prata med oss i spareceptionen så ser vi vilka datum och tider som finns tillgängliga. Boka gärna i god tid för att vara säker. 

BOKA BEHANDLING

REFLEXOLOGI 

Reflexologi är en beprövad och uppskattad behandlingsmetod som hjälper till att återställa kroppens jämvikt. En teknik med tryck och massage på fötterna framkallar och aktiverar kroppens egna läkeprocesser. Tryckpunktsmassage stimulerar hela systemet men också särskilda problemområden. Hos Helen Wallenberg kan man också få en reflexologibehandling för ansiktet (se ansiktsbehandlingar).

Tid: 60 / 75 / 90 min
Pris: 2 195 / 2 395 / 2 595 kr

KIROPRAKTIK

Kiropraktiken fokuserar på muskel- och skelettsystemet med hjälp av ryggradskorrigering och annan manipulering av leder och vävnad. Hannibal är legitimerad Kiropraktor med specialisering inom rehabilitering. Han har jobbat som lärare på Skandinaviska Kiropraktor Högskolan och Svenska Kinesiologiskolan. Efter examen har han utbildat sig inom golfskador, specialiserat sig inom undersökning och manipulationsbehandling, Redcord samt rehabilitering enligt “Prague School” of Rehabilitation med fokus på stabilitet och hållning.

Tid: 30 / 60 min
Pris: 1 495 kr / 1 795 kr

DEEP RELAX BODY & MIND™

I och runt omkring huvudet har vi 32 energibars som är kopplade till livets olika områden. Alla tankar, känslor, attityder, beslut och åsikter lämnar spår; elektromagnetiska signaler som lagras i hjärnan. Genom att beröra lagringspunkterna förlöser vi låst energi och ger plats för fysisk, känslomässig och andlig utveckling.

Ibland tillåter inte hjärnan att kroppen slappnar av. Prova då 30 min Deep Relax Body & Mind™ före massagen för att komma ner i varv.

Tid: 30 / 60 min
Pris: 1 595 / 1 895 kr

HEALING 

En anpassad behandling som genom beröring, närvaro och lugn låter energier skapa balans i kroppen. Våra terapeuter är tränade i åtskilliga etablerade tekniker som Reiki, Reconnection och Deep Relax Body & MindTM, samt i vår egen metod.

Tid: 45 min
Pris: 1 895 kr

LYMFMASSAGE 

Lymfsystemet fungerar bäst när du är avslappnad. En Lyfmassage hjälper lymfsystemet att föra ut överskottsvätska och slaggprodukter ur kroppen. Lymfmassagen består av strykningar, djupandning och tryck i lymfflödets riktning. 

Tid: 60 / 75 / 90 min
Pris: 2 095 / 2 295 / 2 495 kr

BOKA BEHANDLING

BOKA BEHANDLING

Telefon: 08-679 35 75
E-post: spa@grandhotel.se