Dagspa

Året har så många dagar. Varför inte ägna några åt välbefinnandet?

Med våra underbara dagspapaket finns det tid att verkligen njuta och slappna av. Kom ensam eller med nära och kära.

SPAENTRÉ: NORDISKA BADET DE LUXE

Nordiska badet de luxe är en ritual som utförs i Nordic Spa. Njut av en lugnande, stärkande och lyxig nordisk badritual med varma och kalla dopp, bastubad, skrubbning och återfuktande ansiktsinpackning från Joanna Vargas. Tillsammans med ett glas av husets champagne, husets macaron och vår härliga guide tar vi dig genom en välgörande stund, i ditt eget tempo. För att få spakänsla även hemma får du vid avslutad badritual med dig necessär, badtofflor, torrborsten och ett doftljus hem. Mer vardagslyx än såhär blir det inte.

Från studen du kliver in på Nordic Spa och tar emot ditt spapaket till ögonblicket du lämnar oss för dagen kommer du känna absolut harmoni.

Kontakta oss om du önskar mer information om ritualen.

Tid: Du bestämmer takten, men avsätt minst 2 timmar
Pris: 1 950 kr eller 750 kr som tillägg till behandling
(Bokningsbart måndag – torsdag)

Entré ingår om man har en bokad behandling, men det finns då möjlighet att lägga till den Nordiska badritualen, som ingår i Nordiska badet de luxe, för 750 kr.

Boka 

GRAND START

(spa + frukost)
Börja dagen med Nordiska Badet de Luxe, ha trevligt med tilltugg i varandras sällskap. Släntra sedan iväg till Cadierbaren för en Grand Frukost. Eller gör allt i omvänd ordning. Nu kan dagen börja på riktigt.

Pris: 2 150 kr, endast mån-tors. 

HEAD START

(spa + frukost)
Börja dagen innan dagen har kommit igång, med en uppiggande axel- rygg- och nackmassage på 45 min. Efter det ett dopp i någon av våra pooler (och naturligtvis en kalldusch under spannen). Släntra sedan iväg till Cadierbaren för en Grand Frukost. Eller gör allt i omvänd ordning. Nu kan dagen börja på riktigt.

Pris: 2 450 kr, mån-sön. 

BOKA BEHANDLING

Telefon: 08-679 35 75
E-post: spa@grandhotel.se

Åldersgräns 16 år