Massage

MASSAGE & MER

Våra helkroppsmassager tar allt från 60 till 90 minuter, och försök helst att hinna med minst 75. Att arbeta igenom musklerna och kroppen ordentligt tar sin tid. Är tiden knapp rekommenderar vi en 45-minutersmassage av ett särskilt område, till exempel ben och bak eller rygg, nacke och axlar. Vi ger inte bara massage – vi ger resultat.

Tid: 60 / 75 / 90 min
Pris: 2 095 / 2 295 / 2 495 kr

SVENSK KLASSISK MASSAGE

Oavsett om man behöver gå ner i varv eller fokusera inför en prestation är en klassisk massage värd varenda sekund. Låt kroppen sträcka ut sig för vår mest populära behandling: en traditionell, djup och stärkande svensk massage.

HARMONY MASSAGE

En mild men effektiv massage där lederna mjukas upp. Här får man koppla av och bli omhändertagen på riktigt.

45 MINUTER, RYGG, NACKE, AXLAR

Ge de traditionella problemområdena rygg, nacke, axlar och bröst lite extra omsorg.

Tid: 45 min
Pris: 1 895 kr

KOPPNING

Behandlingen ökar blodflödet och förbättrar utrensningen av gifter och metaboliskt avfall som bildar celluliter i vävnaderna. Prova gärna att göra koppning till en del av massagen för att effektivt komma åt särskilda områden och nå ett ännu bättre resultat.

Tid: 45 min
Pris: 1 895 kr

BLIVANDE MAMMA MASSAGE 

Det finns inget bättre tillfälle att ta hand om sig än i väntans tider. Vi anpassar massagen efter dig. Med avslappnande stöd och olika tekniker får den blivande mamman njuta en mjuk massage.

Tid: 60 min
Pris: 2 095 kr

(Från tre månaders graviditet)

TUI-NA

Vår kinesiska massage är en del av traditionel kinesisk medicin. I klassisk massage kombinerar man cirka sex tekniker medan det i kinesisk massage, utförd av vår doktor i kinesisk medicin Zhao Xiao Cun, är över 50 tekniker som används - alla med målet att återställa balansen i din kropp. 

Tid: 45 min / 60 min
Pris: 1 995 kr / 2 195 kr

NORDIC CLEAN 

En ren magbehandling där vårt mål är att hjälpa ”kroppens hjärna” med andning , tarmfunktion, och aktivera det parasympatiska systemet.

Tid: 45 min
Pris: 1 895 kr

BOKA BEHANDLING

BOKA BEHANDLING

Telefon: 08-679 35 75
E-post: spa@grandhotel.se