Västerbottenbuffé på Verandan
Nu är det återigen dags för härliga Västerbottenveckor på Verandan. Fram till 9 februari serverar vi det bästa från Västerbotten med en fantastisk utsikt över Stockholm.
16 januari - 9 februari
Vardagar 18.00–22.00
Helger 12.30–16.00 / 18.00–22.00
Söndag–torsdag 795:-
Fredag–lördag 995:-
(barn 6 till och med 11 år 325:-)
OM VÄSTERBOTTENVECKORNA
Det är med stor glädje vi på Grand Hôtel bjuder in dig till Västerbottenveckorna, där vi firar 35 år av smaker, traditioner och gemenskap från Norrland. Under dessa veckor får du chansen att ge dig ut på en gastronomisk resa genom Sveriges vackra region Västerbotten, där vi lyfter fram allt det bästa de har att erbjuda.
Vi har noggrant valt ut delikatesser som kallrökt Souvaslax och ljuvligt rökt renkött, som bjuder in dig att upptäcka de rika smakerna av Västerbotten. Vår älskade Västerbottensost presenteras i både oväntade och välbekanta former.
Visste du att Västerbottenosten, med sin skyddade ursprungsbeteckning, är känd för sin unika smak och textur tack vare den speciella tillverkningsprocessen? Den har tillverkats på samma sätt sedan 1872 och är så populär att den till och med har kallats "Norrlands guld". Den rika smaken och den krämiga konsistensen gör den till en perfekt ingrediens i våra rätter under Västerbottenveckorna. Så nästa gång du njuter av en bit, tänk på att du smakar på mer än bara ost – du får njuta av en del av Västerbottens stolta historia.
Grand Hôtel får en extra gnista av magi varje år tack vare den älskade TV-personligheten Ella Nilsson. Känd från "Café Umeå" på SVT har Ella en unik förmåga att presentera det västerbottniska arvet. Hon brinner för att lyfta fram lokala råvaror och skapa minnesvärda matstunder. Så när du besöker oss under Västerbottenveckorna, kommer du att njuta av en fantastisk kulinarisk upplevelse ledd av en sann matälskare.
Tack för att du är med och firar detta historiska jubileum med oss. Välkommen att fira smakerna från norr, mitt i hjärtat av Stockholm.