Grand Hôtel 150 år

I år firar Grand Hôtel 150 år av innovation och hantverk. 

Sedan Régis Cadier öppnade hotellet 1874 har Grand Hôtel varit hem för celebriteter, storslagna evenemang och helt vanliga livsnjutare, och det är med stolthet och glädje vi blickar tillbaka på denna magnifika resa. Läs mer om vår historia här

För att hylla hotellet och dess roll på den internationella arenan kommer vi under året att presentera en rad exklusiva smaker och upplevelser.

Våra konditorer kommer bland annat att skapa desserter till våra restauranger med speciellt framtagna jubileumssmaker. 

För att sätta guldkant på ditt besök i Cadierbaren har våra skickliga bartenders skapat jubileumscocktails som kombinerar innovation med klassisk elegans och smaksäkerhet. Legenden säger att de var Régis Cadier som kom på idén med att ta stående barservering till Sverige vilket han gjorde på det första svenska hotell han arbetade på och sedan tog med när han öppnade Grand Hôtel. 

Vi har även tagit fram en jubileumsöl i samarbete med OMAKA som finns i alla våra restauranger.

Grand Café kommer i år att servera gräddglass från Ottos glass och glädja dina smaklökar med en helt ny glassmak som serveras exklusivt bara hos oss. 

Som en hyllning till vår historia, nutid och framtid kommer vi också att lansera en coffee table book, som skildrar Grand Hôtel och vårt hantverk, hur det såg ut när vi nu firar 150 år. 

För de som vill ta med sig en del av sin Grand Experience hem, kommer vi också att introducera exklusiva produkter som är noga utvalda för att göra ditt resande lite extra njutningsfullt. 

14 juni är Grand Hôtels officiella födelsedag och det kommer att vara en dag fylld av festligheter, överraskningar och en atmosfär av ren glädje på kajen utanför hotellet. 

Varmt välkommen att vara en del av vår historia och dela dessa jubileumsupplevelser med oss. Vi ser fram emot att skapa oförglömliga minnen tillsammans med er.