GUEST SHIFT BY THE CONNAUGHT BAR

Torsdagen den 2 februari kl 17-22 bjuder Cadierbaren in Londonhotellet The Connaughts barteam Giorgio Bargiani, assisterande direktör av mixologi, och Maura Milia, barchef, för ett gästspel på hotellet. 

Vår barchef Anton Windmar berättar mer om kvällen: ”Det är otroligt spännande för oss att kunna bjuda in barer från hela världen som har liknande filosofier vad gäller service och cocktails. The Connaught i London är ett ikoniskt hotell med en ikonisk bar, och vi ser fram emot denna unika kväll där de tar med sig sina karakteristiska smaker och elegans till jobbet en kväll med oss ​​bakom baren. Jag tog en drink till min 30-årsdag i baren Connaught, och jag kunde inte hitta ett bättre ställe för en festlig drink än så!"

Bild
The Connaught Grand Hôtel Stockholm

Berätta lite om the Connaught Bar, vad är det som gör den så unik?

Giorgio: Vi är stolta över att leverera den högsta gästupplevelsen. Det handlar inte bara om kreationerna vi serverar och hur vi serverar dem - det handlar om hur vi närmar oss gäster och hur vi får dem att känna genom de berättelser vi delar, berättelser som är djupt rotade i våra idéer och livserfarenheter. Det är ett mänskligt möte, en koppling och ett utbyte.

Maura: Teamet. Det är teamet som skapar och framför cocktail- och gästupplevelsen på Connaught Bar, vilket gör att den sticker ut för excellens, uppmärksamhet på detaljer och hängivenhet till de mest minnesvärda ögonblicken.

Har du varit i Stockholm förut? Vilka förväntningar har du på besöket och vistelsen på Grand Hôtel?

Giorgio: Jag har varit i Stockholm förut och längtar att komma tillbaka för att omfamna Nordens mystiska ljus. Jag ser fram emot att träffa teamet i Cadierbaren och träffa Anton igen, som jag lärde känna under tiden han bodde i London, som med all säkerhet kommer att få oss att känna oss som hemma.

Maura: Det här blir mitt första besök till Stockholm och jag är verkligen förväntansfull över att besöka ett annat skandinaviskt land. Jag ser fram emot att upptäcka lokala produkter och bidra med vår stil från London för en ultimat blandning av kultur och femstjärnig gästfrihet. Att arbeta med människor i sina egna länder och hem är det alltid en fantastisk upplevelse samt lägger till lager av inspiration och kunskap till det vi gör på Connaught Bar.

Vad kan gästerna förvänta sig av er gästkväll i Cadierbaren?

Giorgio: Elegansen i våra cocktails och den flytande excellens som dessa fångar med Macallan.

Maura: Passion och engagemang för gästens upplevelse. Detta är vad vi strävar efter att leverera både på Connaught Bar och i de barer vi besöker runt om i världen.

Finns det något från vår cocktailmeny 'States of the art' som särskilt fångar ert intresse?

Giorgio: Jag ser mycket fram emot att upptäcka och smaka på lokala råvaror.

Maura: Jag blir intresserad av att se mer av produkterna, teknikerna och hur tanken bakom menyn kommer till liv genom service.